středa 19. listopadu 2014

Polomský kanec pro divočáka :)

     Teď o víkendu proběhl 2 ročník netradičních závodů v tradičním prostředí Polomský kanec. Přijel dokonce i Havlíček. Účast byla slabší, a to se ještě P a P odhlásili pár dní předem a Hop s Terezkou dostal zaracha až přímo o víkendu. Jo za AR543 to bylo jiné.. 
     Závodili jsme teda jen já se Zdeňkem, Havli nenastoupil ani do jedné etapy a většinou něco bouchal do PC do školy, nebo ležel se zablokovaným krkem. Potom se zúčastnili  ještě Starda s Bárou, Ti ale po návštěvě 3kontroly na Hrobu, skončili závod :) Kontrola byla totiž zároveň občerstvovací, kdy v Bystrém v Hotelu Vomočil, si každý musel dát pivko a až poté dostal krabku na oražení :) Starouš s Bárou se tam ale zdrželi od 13hod, zúčastnili se také nějaké lesnické zábavy. Snažili se po tmě vrátit lesem z5 do Polomi, ale po půl hodině  se vrátili z5 do hospody :) Posilnili se a vyrazili znovu, tentokráte na jistotu po silnici. Po cestě se občerstvili v hospodě v Nyklovicích a následně v Sulkovci. Poté někdy po třiadvacáté hodině dorazili do Polome :) Mezitím kdy se vraceli z 3 kontroly, proběhl ještě noční. Zúčastnili jsme se jen my se Zdeňkem, ale na laserscanu v mlze, jsme to shodně zapíchli na 8 kontrole z 10. Shaby teda ještě orazil sběrku, čímž měl o jednu kontrolu více. My se Zdeňkem Hrob teda také celý nedokončili, když jsem to ze 7 kontroly vzal přímo na 10k, což byla sběrka. Shaby se chvíli pokoušel ještě hledat 8k, ale neuspěl. Tím pádem jsem ho o pouhých 9s porazil :) V neděli byla poslední etapa ortofoto remízků u Polomi, kdy Vorel roznesl 17krabiček na náhodný výběr ze 40 zakreslených kontrol. Šaby a Bára našli 14 kontrol a já pouze 13. Takže nakonec ani jednu etapu nikdo nedokončil se všemi terčíky :) Vorel to měl dlouhé a zapeklité, ale zato pěkně vymyšlené.
     Toť vše o víkendové akci v Polomi a doufám, že po přečtení tohoto článku se najdou další, co přijedou na příští ročník! :D Teda pardon, on možná žádný nebude, protože nebude pořadatel..  Děkujeme Vorlovi za uspořádání akce i za nepříznivé konstelace! Výsledky najdete v Orisu Fotky na mém rajčeti. O minulém ročníku se můžete dočíst zde na blogu.

Žádné komentáře:

Okomentovat