čtvrtek 20. května 2010

Nově otevřená plovárna v Hradci Králové

Dnes bylo oficiálně otevřeno nové Hradeckého Koupaliště Flošna*. Od zítřka je již plovárna v normálním v provozu. Otevírací doba bude od 9:00 do 21:00. Já jsem se na oficiální otevření dostal až po šesté hodině večerní, ale rozhodně nemohu říci, že by tam bylo mrtvo. Mně neznámá hudební skupina hrála pro pobavení, a kdo chtěl i k „tanci“. Hned u vchodu byla poměrně masivní fronty lidí, čekajících pravděpodobně na vstup do zastřešené části areálu, kde se také kromě restaurace a squashe nachází bazén, vířivky a další atrakce. Teplota venkovních vyhřívaných bazénů je 26 °C, což je dle mého názoru velmi příjemné. Voda ve venkovních bazénech se nezdála příliš chlorovaná, což bych označil za velké pozitivum. Jako pamlsek pro „adrenalinuchtivé“ bych zmínil skluzavku se skokánkem s dopadem do plachty.

Rozhodně v nejbližší době, ne-li zítra, do areálu jako koupající se návštěvník zavítám. Návštěvu též doporučuji všem, kteří ještě váhají. Na závěr přikládám odkaz na všechny pořízené fotografie z areálu.

*Co je to flošna?

1 komentář:

  1. Po páteční návštěvě koupaliště přidávám ještě několik poznámek. V prvé řadě bych zmínil totálně kluzké dlaždice ve sprchách, na kterých jsem se málem rozplácl. A v druhé řadě poměrně předraženou restauraci v areálu.

    OdpovědětVymazat