úterý 4. května 2010

Slet ve Vršovce 2010


Jako již tradičně 30.dubna, byly tradičně na pořadu dne Čarodějnice. Tentokráte se pořadatelské štafety chopil Jiřík a Hanka v jejich Vršovce.
Jako dopravní prostředek bylo zvoleno kolo. Po asi 32km s Vorlem a Shabym v celku poklidném tempu, jsme stanuli na místě činu. Zdeňka jsme zanechali na místě a vyrazili ještě s Hopem ulovit kešku na Kraličáku. Od Jiříka to bylo pouhý kilometr. Po nalezení keše, jsme se mohli oddávat pivku, klobáskám a ženám. Mno vše dopadlo, jako obvykle..
Ještě bych úplně zapomněl na Mírův páteční zajímavý sprintík. Mapa byla velikostí popisů, pouze satelitní snímek, kontrol tam bylo zakresleno pouze 10. Všech 15 kontrol bylo obrázkově znázorněno na A4. Vítězkou se stala myslím Zuzka a druhá byla Kája.
Ráno se závodnické družstvo rozdělilo, neb závo vyrazil domů, pod vidinou jídla a oslavy mamčiných narozenin. Nebyl sám, opistila nás i Hypka s Verčou. Já jsem však zůstal s většinou. Po převážení všech na osobní váze, jsme vyrazili na cyklovýlet. Chvilku poté co nás Karel dohnal, došlo k drobnému incidentu s Kutlochem a Karel pěkně urval řidítka, jet se sice dalo, ale s uvolněným řízením, musel zvolit kratší variantu. Po nafutrování v bufetu v Pekle jsme dojeli v poklidu do Vršovky. Na mapu cesty se můžete podívat na mapě výše. Po výletě pokračovalo další fází dopíjení sudu :) Chvilku po chutné večeři (Vojckovi "lazáně", byly na poslední chvíli nahrazeny sekanou od Hanky) padlo poslední pivko. Jelikož už bylo docela dlouho, tak jsme se s Mírou rozhodli, že nakonec zůstaneme u Jiříka do nedělního rána. Večer už následovalo, sledování Fandy děvkaře v TV a popíjení místní lahodné vody.
Na nedělní ráno už zbývala jen lehká snídaně, Jiříkem doporučená, nakonec pěkně zabahněná zkratka přes Kraličák do Bohuslavic, kde jsme s Mírou museli jít i kus pěšky, protože se nám kola netočila. Hlavně že předchozí večer prošlo moje kolo wapkovou lázní.. Celkově to byla dosti povedená akcička. :-) Dost fotek naleznete u Fandy.

Žádné komentáře:

Okomentovat