čtvrtek 5. ledna 2012

Silvestr 2011 aneb Zzávodnická hra

     Letošní tradiční Vítkovice se nesly v duchu Zzávodnické hry skoro už od samého počátku. Copak to na nás ty "čerchmanti" závodnický asi připraví :) Všechny kontroly jsme si nejdříve prošli, zaměřili finálku a poté jsme je museli ještě jít rozmístit. Na 3 kontrole jsme byli pozváni od jedné slečny na rum, který jsme samozřejmě neodmítli :) Vytáhla ze sněhu celý kanystr Jindřichohradeckého stáčeného. Kluci tam pracovali na pěkném ledovém baru a na další den plánovali urobení velkého sněhového penisu, asi na přilákání nějakých slečen, kterých se jim asi nedostávalo. Jak to nakonec splnili, můžete vidět v mém  albu na rajčeti. Na kontrole číslo 1, kterou jsme roznášely až s finálkou 31.12 navečer, byla skupinka prkýnkářů, z nichž jeden zrovna něco kutil na sloupu od lanovky, na který jsme chtěli dát kontrolu. Kontrolu poté prý schovali a nabízeli až za napití se rumu :) Nakonec se obávaná hra stala kořistí Jedla teamu už za 40min. Přesně takto odhadl čas Vorel.
     Asi Vás také určitě zajímá z čeho se hra skládala. Bylo to vcelku jednoduché, lidé byli zZávodníky vylosováni do 4 teamů, kde vždy jeden byl znalý GPS a jeden běžec, k nim se přiřadil zbytek tak nějak rovnoměrně :). Každé družstvo bylo přiděleno k jednomu z počítačů s prezentací, byl přidělen GPS přístroj a také dostali jedno ortofoto s 3 kontrolami a jednu vrstevnicovku s jednou kontrolou. V prezentaci byly všechny kontroly vyfoceny, z toho byly 4 kontroly na mapách a dvě kontroly měly poznat jen podle snímků. Na každé z kontrol byla část z GPS souřadnic, kde se ukrývala finálka (zelený poklad:)
     Hra se vcelku líbila, teda kromě Havliho, který by si doufám měl vykoledovat uspořádání hry na příští rok :)  Fotogalerii s kompletním zněním hry najdete na mém rajčeti, kde jsou fota i z roznášení a některé i z novoročního sbírání. Další fotky jsou u Starouše a nejen ze zZávodnické hry.

2 komentáře:

  1. Havlimu se hra líbila. Po jejím skončení ti dokonce děkoval za uspořádání, ale to už si asi napamatuješ. :D Před jejím začátkem pár keců měl, ale to nebyl zdaleka sám.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkně Bobe, jen tak dál!:)

    OdpovědětVymazat