pondělí 14. března 2011

Víkend s Léňou, Mírou a Lenkou

Začalo to v pátek 4.března, kdy se zase po roce konala v Lucii výroční oddílová schůze. Letos byla poschůzová akce poklidná a skončila už okolo půlnoci. Někteří se sice ještě přesouvali Pod Stráň, ale já s vidinou sobotní výletu, jsem se šel radši vyspat.
    Na sobotu Míra naplánoval výlet do Adršpašsko-teplických skal.Vyráželo se v 10 hodin vlakem do Teplic nad Metují, ve složení Míra (kominík:), já (ajzboňák:), Léňa (nejlepší juniorka:) a Lenka (doktorka). Po cestě jsme hráli různé varianty prší a zkonzumovali tekuté tiramisu. Po přestupu ve Starkoči na regionovu, jsme se přesně dle jízdního řádu dostali do Teplic nad Metují. Vyrazili jsme po žluté směrem ke zřícenině hradu Skály. Po cestě jsme navštívili Hubertovu studánku, kde jsme se neúspěšně pokoušeli najít kešku. Poté následovalo horolezení Léňi a Míry, když se pokoušeli zdolat okno hradu Skály. Na vršku jsme se pokochali výhledem a po společném fotu, jsme sklouzali dolů z hradu, bylo tam ještě docela dost sněhu. Dole přes zamrzlé Černé jezírko nějací borci natahovali pásku na slackline. Pokračovali jsme směrem na Čáp, ale po chvíli jsme to vzali zajímavou zkratku skrz skály, částečně po horolezecké stezce směrem na zelenou turistickou. Místama to bylo díky sněhu docela zajímavé. Do Teplic jsme na vlak dorazili asi s hodinovým předstihem a začalo hledání otevřené hospody. V Rybárně zavřeno, tak jsme to šli vyzkoušet směrem do centra, kde jsme v rodinném domku nakoupili domácí tříletou medovinku a já si také koupil sklenku medu. V další hospodě byl sraz zahrádkářů, tak jsme se chytli až na místním náměstí, nedaleko žel. stanice Teplice město, odkud jsme si při zpáteční cestě nestihli ani koupit lístek, protože na hlavním nádraží jsme přestupovali a odtud už jsme měli zpáteční jízdenku. Po cestě došlo na litránek medovinky, který nám tak zachutnal, že už do hodiny nebyl :) Děkuji Mírovi za pěkný výlet. Spousty fotek najdete na mém rajčeti a také u Léni.
    A aby toho nebylo málo, tak ještě večer došlo na další společenskou-sportovní událost a to byl bowling. Propagace na netu byla naprosto neúčinná a sešlo se nás 5 borců, z výletní sestavy jsme vyměnili Lenku za Janu a přibrali kamaráda Léni. Asi nejlépe házela Léňa, ale nejvíce hodil myslím Míra a to 148.
    V neděli jsme se ještě potkali na pardubickém 14km(kat.H) Kuňka krosu, kde byla v plánu sázka v kategorii H o 10 pivek mezi pány B, L, S a M. Tímto děkuji Shabymu a Mírovi :D Lukáš v drsném finiši o prsa přefinišoval Shabyho a tím byl ze sázky venku.

2 komentáře:

  1. Já jsem se taky byl podívat na bowlingu, ale o půlnoci už jste tam nebyli. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Havli měl jsi to skoro nejblíž a ani nedorazíš.., pravdou je, že jsme byli po výletě unavení, teda aspoň já, tak jsme šli dom asi o půl 12 a hlavně s vidinou nedělního Kuňka krosu..

    OdpovědětVymazat