úterý 20. dubna 2010

Pořádání VčP

Tak je pro rok 2010 s pořádáním závodů konec. V sobotu odpoledne jsme odjeli z Brzic po, řekl bych dobře, uspořádaném závodu. Počasí bylo nakonec hezké, i když ráno byla jinovatka a moje štěstí bylo, že jsem jako pořádající člen IT teamu spal, řekl bych nad poměry v luxusním domečku, ve kterém jsme si to celkem slušně zadýchali.

V pátek jsme v centru závodu byli těsně po šesté a hned začali připravovat počítače a OORG na nadcházející závodu. Naštěstí se žádný zásadní problém nevyskytl, kromě několika nových chybových hlášek od OORGu. Když jsme vše úspěšně nastavili, tak nám zavřeli bufet s pivem, tudíž jsme šli spát.

Ráno jsme měli budík na 7:00, nicméně už před sedmu jsme byli vzhůru. Jelikož jsem už nevěděl, jak si mám lehnout a navíc nás přišel pan ředitel Karel potěšit tím, že nám v domečku vyvětral. Tudíž nezbývalo nic jiného než vstát a jít něco dělat. Dopoledne proběhlo poklidně s grilovanými klobásami a koláči různých druhů.

V odpoledním čase bylo jediné pozdvižení, kdy sběrač kontrol Fanda D. ztratil z vesty naši krabičku. Okamžitě byla vyslána skupina, která vedena pokyny Milana G. krabičku úspěšně našla a všichni včetně nepřítomného předsedy(předpokládám, že jako zkušený telepat se o oné šťastné události dozvědělJ) byli spokojení. Jméno konkrétního nálezce krabičky raději nezveřejňuji, aby nebyl zavalen dopisy od schůzkychtivých fanynek. Pokud by nálezce však zájem měl, rád jeho jméno zveřejním. V závěru bych chtěl říci, že většina běžců byla spokojena, kromě několika rýpalů, kteří se vyskytnou všude. Taktéž přikládám odkaz na Béďovo hodnocení našeho závodu a odkaz na oficiální výsledky.

Žádné komentáře:

Okomentovat